четвъртък, 16 август 2012 г.

Someone please tell him.

Някой да му каже, че ми липсва. Да му каже, че все още вярвам, че ще се върне и че и аз му липсвам. Кажете му, че сега вече знам. Знам, че ми трябва и знам, че е достатъчен. И тогава знаех, но не го осъзнавах. Някой да му каже, че го сънувах... два пъти. Че докато го сънувах, все едно бях в рая и не ми се събуждаше. Да знае, че на живо дори не съм се чувствала толкова красиво, колкото в съня ми. Кажете му, че го чакам. Понякога сутрин, понякога през деня и всяка нощ. Разкажете му за нощите. За песните. За липсата. Разкажете и за филмите, които отказвам да гледам, само защото ми се плаче на всеки един от тях. И за снимките също. Онези черно-белите с момче и момиче на тях. Трябва някой да му каже, че имам нужда от него. Трябва някой да му каже да не трие номера и смс-ите ми. Защото те са доказателство, че му имам доверие. Кажете му, да ми вярва, да вярва на всяка една дума, която съм му казала. И на всеки поглед и на всяка усмивка и на всяка сълза по слушалката. Пратете му сън, за да ме помни. Пратете му нашата песен, за да ме чуе... или нещо, което да го подсети за мен. Вървете с него, пазете го. Давайте му сила на всеки мач. Привързвайте раните му след всяка контузия. Защото аз бих правила така. Пазете и сърцето му, защото там някъде е скрил и моето. Пазете го, поне докато нямам възможност аз да го пазя. Ще го нося със себе си, докато не се върне да ме вземе с него. Кажете му, че го обичам. Защото аз не успях да му кажа.

8 коментара:

  1. Ако ти не му го кажеш сама, няма кой друг да го направи. Просто прецени дали си струва да знае всичко това и ако той наистина заслужава да знае, че там има някой, който го обича - рискувай. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. за съжаление нямам физическата възможност да му кажа... не знам къде е, не мога и да се свържа с него. Иначе може би бих събрала сила да си излея всичко, дали ще е със или без "обичамте" накрая, просто да не остава завинаги в мен... Просто се надявам, да реши да ме потърси. Не знам дали си заслужава мила, само знам, че не съм спала от 3 седмици и никога не ми се е случвало такова нещо. Не знам.

      Изтриване
  2. Моля се, поне за един човек на земята или на небето, да означавам това, което този мъж означава за теб!
    Няма начин да не ти се обади..., няма начин да не знае, колко много го обичаш...:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ох насълзиха ми се очите от думите ти... и междувременно се и усмихнах... благодаря, че усети думите ми, малко хора умеят вече да четат със сърце, не с очи :) надявам се да си прав... надежда и търпение :) отново благодаря, стопли ме!

      Изтриване
  3. ц, ц, ц ... като нишо ше ми разбиеш сърцето.с тая граматика ебаси...особено ме впечатли с това - "Вървете с него, пазете го. Давайте му сила на всеки мач. Привързвайте раните му след всяка контузия. Защото аз бих правила така. Пазете и сърцето му, защото там някъде е скрил и моето." - колко проникновено.Фастум Гел ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. не разбрах коментара дали е критика или комплимент... както съм го усетила, така съм го написала и се извинявам ако граматиката ми е неправилна, понякога това, което изливам от себе си не го вмествам в правилен художествен текст :)

      Изтриване
  4. строхотен пост .... истински и чувствен ... докосна ме силно ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. благодаря... усмихна ме, и за това благодаря също :)

      Изтриване