сряда, 29 август 2012 г.

share it with the one you love"

Колко много влюбени хора покрай мен... Колко много хора, които го премълчават. Колко много "I will never show and you will never know". Как да им обясня, че трябва да рискуват... или поне да са щастливи, докато този човек е край тях. Да се впуснат в чувствата си или да се радват, че обектът им е тук. Че могат да го докоснат, да го чуят, да го видят. Как да им обясня, да не искат повече. И че ако не са доволни на това, което имат ще го изгубят докато е в ръцете им. Ще се превърнат в сълзи... сенки под очите и закъснели думи. От никой нечути думи. Ще се превърнат в мен. Гледайте Woman on top. Говорете СЕГА. Бъдете щастливи СЕГА. Утре е късно. Утре... може и да не дойде. Аз чакам моето утре да се върне. И пак да стане днес. Както беше до вчера. Чакам го.

4 коментара:

  1. " Колко много "I will never show and you will never know". "

    http://www.youtube.com/watch?v=Nw0Hi189XmQ .. Точно до преди няколко дни това пишеше на Скайпа ми .. Може би ми четеш мислите, защото съм почти сигурна, че не се познаваме хД ..

    Напоследък започнах да се страхувам от чувствата си и да мълча, защото си мисля, че той отдавна се отдалечи от мен, ей така, безпричинно ..

    Закъснялата обич най-много боли (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да, съгласна съм... но недей да се страхуваш миличка, това са чувства... Чувствата са нещо красиво и той трябва да го знае. Дори и да се е отдръпнал, по-добре да знае как стоят нещата, за да може ти рано или късно (ако се наложи де) като продължиш напред да си сигурна, че си дала всичко от себе си и си си казала всичко. На себе си го дължиш, не на него. За да си свободна един ден. И никога да не съжаляваш за нищо :) Аз съм с теб. Иначе тази песничка много ми хареса, хубаво нещо е телепатията :*

      Изтриване
  2. Самотно е без теб..просто съм свикнала поне през седмица, две да публикуваш по нещо.Онази доза поезия пълна с красота и искреност, храна за душата. Надявам се си добре и си щастлива, и съвсем скоро ще ни зарадваш с ново творчество!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. леле миличка... така ме стоплиха думите ти, че се усмихнах до сълзи.. хубаво е да липсваш на някой, било то мъничко. А още по-хубаво е като знаеш, че някой някъде там чете чувствата ти и ги разбира :) За което искрено благодаря и го оценявам. Иначееее аз съм в някакъв много странен период, меланхоличен :D Когато имам силни емоции пиша най-много, сега може би ми липсват и за това съм по-мълчелива. Но пък сега ми даде идея и наистина ще взема да драсна нещо, че и на мен ми се ще. Благодаря ти пак за вниманието и те прегръщам много!

      Изтриване